VAŽNA MAPOMENA ZA LJETNE MJESECE: Zbog povišenih temperatura NIJE MOGUĆE SLANJE čokolada na adrese izvan Zagreba sve do jeseni, odnosno snižavanja temperatura. Adrese u Zagrebu dostavljamo sami pa je isporuka moguća ali nas za narudžbe kontaktirajte emailom kako bi Vam poslali ponudu. Nadamo se da ćemo i tijekom ljeta zadržati što bolji izbor čokolada u našim vinotekama ali puni asortiman očekujte tek od jeseni kada se vraća sezona čokolade u ovom dijelu svijeta.
Tamna mliječna čokolada (60% kakaoa). Sadrži 80% više kakaa nego uobičajena mliječna čokolada.
Simon Coll je jedan od najvažnijih proizvođača čokolade u Kataloniji, Španjolska, nedaleko Barcelone. Tradicija proizvodnje datira iz 1840-te.
Sastojci: Kakao masa, mlijeko u prahu, šećer, kakao maslac, emulgator (sojin lecitin).
Kakaovi dijelovi u čokoladi: 60% minimalno
Može sadržavati mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: 577kcal/2397kJ, masti 42g- od toga zasićene 24g
Ugljikohidrati 36 g – od toga šećer 31 g, protein 11g, sol 0,2g