VAŽNA MAPOMENA ZA LJETNE MJESECE: Zbog povišenih temperatura NIJE MOGUĆE SLANJE čokolada na adrese izvan Zagreba sve do jeseni, odnosno snižavanja temperatura. Adrese u Zagrebu dostavljamo sami pa je isporuka moguća ali nas za narudžbe kontaktirajte emailom kako bi Vam poslali ponudu. Nadamo se da ćemo i tijekom ljeta zadržati što bolji izbor čokolada u našim vinotekama ali puni asortiman očekujte tek od jeseni kada se vraća sezona čokolade u ovom dijelu svijeta.
Tamna mliječna čokolada (70% kakaoa) s bademom u listićima.
Simon Coll je jedan od najvažnijih proizvođača čokolade u Kataloniji, Španjolska, nedaleko Barcelone. Tradicija proizvodnje datira iz 1840-te.
Sastojci: Kakao pasta, šećer, BADEMI (20%), kakao maslac, nemasni kakao u prahu, emulgator (SOJIN lecitin), aroma.
Kakaovi dijelovi u čokoladi: 70% minimalno
Može sadržavati mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: 562kcal/2333kJ, masti 40g- od toga zasićene 25g
Ugljikohidrati 35 g – od toga šećer 28 g, protein 9,5g, sol 0,05 g