VAŽNA MAPOMENA ZA LJETNE MJESECE: Zbog povišenih temperatura NIJE MOGUĆE SLANJE čokolada na adrese izvan Zagreba sve do jeseni, odnosno snižavanja temperatura. Adrese u Zagrebu dostavljamo sami pa je isporuka moguća ali nas za narudžbe kontaktirajte emailom kako bi Vam poslali ponudu. Nadamo se da ćemo i tijekom ljeta zadržati što bolji izbor čokolada u našim vinotekama ali puni asortiman očekujte tek od jeseni kada se vraća sezona čokolade u ovom dijelu svijeta.
Kreacija za buđenje osjetila. Simón Coll bonbon pralina od mliječne čokolade i lješnjaka napravljena je od odabranih visokokvalitetnih sastojaka.
To je kreacija jedinstvenog oblika koji simulira brušenje dijamanta, sa sjajnom vanjštinom od kremaste mliječne čokolade i srcem od meke i svilenkaste praline od lješnjaka, karameliziranih komadića lješnjaka i suptilne završne slane točke.
Bez palminog ulja, bez glutena i bez konzervansa. Njegova kombinacija sastojaka tvori eksploziju okusa i tekstura u kojima se polako uživa.
Predstavljen u sofisticiranoj limenci sa zlatnim detaljima. Sadrži 20 čokolada od po 9g, zamotanih u zasebno pakiranje kako bi se bolje očuvale sve njihove kvalitete. Limenka je idealan format za poklon koji spaja delikatnost i dobar okus izuzetne čokolade s lijepim i upečatljivim dizajnom.
Simon Coll je jedan od najvažnijih proizvođača čokolade u Kataloniji, Španjolska, nedaleko Barcelone. Tradicija proizvodnje datira iz 1840-te.
Sastojci: Mliječna čokolada (50%) (šećer, kakao maslac, punomasno MLIJEKO u prahu, kakao masa, obrano MLIJEKO u prahu, emulgator (SOJIN lecitin), aroma (vanilin). Kakao: najmanje 43% i nadjev od lješnjaka (50%) (LJEŠNJAK praline (45%) (LJEŠNJACI (50%) šećer, emulgator (SOJIN lecitin)), 70% kakao čokolada (kakao masa, šećer, kakao maslac, kakao prah smanjene masnoće, emulgator (SOJIN lecitin), aroma (vanilija).
Kakao: najmanje 70%.
Može sadržavati kikiriki i orašaste plodove u tragovima.
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: 609kcal/2530 kJ, masti 45g- od toga zasićene 23g
Ugljikohidrati 40 g – od toga šećer 36 g, protein 7,6 g, sol 0,6 g