VAŽNA MAPOMENA ZA LJETNE MJESECE: Zbog povišenih temperatura NIJE MOGUĆE SLANJE čokolada na adrese izvan Zagreba sve do jeseni, odnosno snižavanja temperatura. Adrese u Zagrebu dostavljamo sami pa je isporuka moguća ali nas za narudžbe kontaktirajte emailom kako bi Vam poslali ponudu. Nadamo se da ćemo i tijekom ljeta zadržati što bolji izbor čokolada u našim vinotekama ali puni asortiman očekujte tek od jeseni kada se vraća sezona čokolade u ovom dijelu svijeta.
Mliječna čokolada (50% kakaoa). Najdugovječniji i najpoznatiji proizvod ove čokolaterije, poput zaštitnog znaka.
Simon Coll je jedan od najvažnijih proizvođača čokolade u Kataloniji, Španjolska, nedaleko Barcelone. Tradicija proizvodnje datira iz 1840-te.
Sastojci: kakaov masa i maslac, šećer, kakao, regulator kiseline -soda bikarbona, emulgator(sojin lecitin), aroma vanilije
Kakao dijelovi u čokoladi : 50% minimalno.
Može sadržavati mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: 538kcal/2244 kJ, masti 32g- od toga zasićene 22g
Ugljikohidrati 53 g – od toga šećer 51 g, protein 7 g, sol 0,40 g