VAŽNA MAPOMENA ZA LJETNE MJESECE: Zbog povišenih temperatura NIJE MOGUĆE SLANJE čokolada na adrese izvan Zagreba sve do jeseni, odnosno snižavanja temperatura. Adrese u Zagrebu dostavljamo sami pa je isporuka moguća ali nas za narudžbe kontaktirajte emailom kako bi Vam poslali ponudu. Nadamo se da ćemo i tijekom ljeta zadržati što bolji izbor čokolada u našim vinotekama ali puni asortiman očekujte tek od jeseni kada se vraća sezona čokolade u ovom dijelu svijeta.
Tradicionalna mliječna čokolada. Najdugovječniji i najpoznatiji proizvod ove čokolaterije, poput zaštitnog znaka.
Simon Coll je jedan od najvažnijih proizvođača čokolade u Kataloniji, Španjolska, nedaleko Barcelone. Tradicija proizvodnje datira iz 1840-te.
Sastojci: Šečer, kakao maslac, mlijeko u prahu, kakao pasta, emulgator (soja lecitin), aroma (vanilija). Kakao: najmanje 32%.
Može sadržavati mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: 568kcal/2369 kJ, masti 36g- od toga zasićene 23g
Ugljikohidrati 54 g – od toga šećer 52 g, protein 7 g, sol 0,25 g