Izvrstan orange iz Plešivičkog vinogorja iz male, obiteljske vinarije za koju se malo zna. Međutim, vina ove vinarije itekako zaslužuju pozornost iskusnih i znatiželjnih vinoljubaca.
Cuvee sorti: sivi pinot, rajnski rizling, chardonnay i sauvignon.
Vino je macerirano na bobi u gruzijskoj amfori 9 mjeseci zatim je cijeđeno koroz prešu i odležavano godinu dana u malim drvenim bačvama 225 litara.
Zatim, već mjesecima sazrijevanje u boci. Trenutno u boci 10 mjeseci (8/2020).
Vino sposobno za daljnje pa i dugotrajno čuvanje i razvoj kroz godine pri čemu bi trebalo biti sve bolje i bolje.
Posluživati na temperaturi višoj od uobičajene za bijela vina, ovisno o osobnom ukusu, između 14 i 18. Iz čaše s povečanom površinom, širinom, poput čaša za cr(ve)na vina, npr tzv. burgundijska čaša. Moguće je koji sat ranije i dekantirati u dekanter ili stakleni vrč, ozračiti te po želji vratiti za posluživanje u bocu.