Perjanica podruma Pere Ventura, iznimno pjenušavo vino. Pohvaljeno i priznato najvišim, brojnim nagradama. Između ostalih, berba 2014, Decanter, nevjerojatnih 97 bodova – Platinum!
Odlažavanje na kvascima minimalno 43 mjeseca. Svježina, tijelo i kompleksnost. Posebno odabrani dijelovi vinograda.
Xarello osigurava tijelo i strukturu vina, dok chardonnay nadopunjuje svojom elegancijom i izvrnom sposobnošću za daljnji razvoj.
Osim što se radi o iznimnom aperitivu za posebne prilike, ovo pjenušavo vino izvrsno će prijati u širok spektar jela. Ohrabrujemo vas da kušate pjenušac ne samo uz predjela već i uz glavna jela.
Saznajte više o Pere Ventura ovdje.
Za uvid u nagrade, priznanja i ocjene, pogledajte ovdje.
Pere Ventura je jedan od vodećih, butique podruma najpoznatijeg španjolskog i katalonskog područja u proizvodnji pjenušaca rađenim klasičnom metodom vrenja u boci, tzv. Cava, oko 45 km sjeverozapadno od Barcelone u mjestu Sant Sadurni d’ Anoia. Orijentacija ovog obiteljskog podruma je prema kvaliteti a ne prema količinama. Pjenušci i vina PV već niz godina osvajaju najviše ocjene i priznanja za kvalitetu te bivaju uvršteni u vinskim kartama restorana i barova koji drže do birane ponude, širom svijeta.