Cava koja odražava personalnost Pere Venture. “Company’s treasure.” Klasična metoda vrenja u boci.
Punijeg tijela, izraženijih aroma, balans i finesa.
24 – 30 mjeseci odležavanja na kvascima. Vintage.
Elegantan aperitiv ali i vrlo dobar pratioc finoj kuhinji osobito predjelima i lakšim jelima. Posebno uz bijela mesa, roštilj, bijelu ribu i plodove mora, kozice ili škampe. Također i uz sushi te paletu blaže začinjenih jela azijske kuhinje.
Saznajte više o Pere Ventura ovdje.
Za uvid u nagrade, priznanja i ocjene, pogledajte ovdje.
Pere Ventura je jedan od vodećih, butique podruma najpoznatijeg španjolskog i katalonskog područja u proizvodnji pjenušaca rađenim klasičnom metodom vrenja u boci, tzv. Cava, oko 45 km sjeverozapadno od Barcelone u mjestu Sant Sadurni d’ Anoia. Orijentacija ovog obiteljskog podruma je prema kvaliteti a ne prema količinama. Pjenušci i vina PV već niz godina osvajaju najviše ocjene i priznanja za kvalitetu te bivaju uvršteni u vinskim kartama restorana i barova koji drže do birane ponude, širom svijeta.