ODLIČNA CIJENA. PRILIKA. KARTON OD 6 UZ UŠTEDU 20%. KLASIČNA, ŠAMPANJSKA METODA VRENJA U BOCI!
NAPOMENA: Ovdje je moguća kupnja samo na kartone od po 6 boca a pri tome je cijena niža od redovne cijene. Proizvod je moguće kupiti i pojedinačno ali bez ovog popusta.
Pere Ventura je jedan od vodećih, butique podruma najpoznatijeg španjolskog i katalonskog područja u proizvodnji pjenušaca rađenim klasičnom metodom vrenja u boci, tzv. Cava, oko 45 km sjeverozapadno od Barcelone u mjestu Sant Sadurni d’ Anoia. Orijentacija ovog obiteljskog podruma je prema kvaliteti a ne prema količinama. Pjenušci i vina PV već niz godina osvajaju najviše ocjene i priznanja za kvalitetu te bivaju uvršteni u vinskim kartama restorana i barova koji drže do birane ponude, širom svijeta.
Klasična Cava. Dobra reprezent svog područja, tipičan stil. Voćnost, svježina. Klasična metoda vrenja u boci. 12 do 15 mj na talogu.
Semi seco = polusuho.
Za ljubitelje ne-suhih, ne-brut već slađih pjenušavin vina (poput npr extra dry Prosecca ili npr Freixenet Carta Nevada semi seco)
Može dobro poslužiti i kao osnova za razne koktele na bazi pjenušca.
Saznajte više o Pere Ventura ovdje.
Za uvid u nagrade, priznanja i ocjene, pogledajte ovdje.