Klasična metoda vrenja u boci. Organic/Bio proizvodnja grožđa.
Klasična Cava. Dobra reprezent svog područja, tipičan stil. Voćnost, svježina. Klasična metoda vrenja u boci. 12 do 15 mj na talogu.
Aperitivno ili uz jednostavnija i lakša jela. Također, dobra osnova za razne koktele na bazi pjenušca.
Saznajte više o Pere Ventura ovdje.
Za uvid u nagrade, priznanja i ocjene, pogledajte ovdje.
Pere Ventura je jedan od vodećih, butique podruma najpoznatijeg španjolskog i katalonskog područja u proizvodnji pjenušaca rađenim klasičnom metodom vrenja u boci, tzv. Cava, oko 45 km sjeverozapadno od Barcelone u mjestu Sant Sadurni d’ Anoia. Orijentacija ovog obiteljskog podruma je prema kvaliteti a ne prema količinama. Pjenušci i vina PV već niz godina osvajaju najviše ocjene i priznanja za kvalitetu te bivaju uvršteni u vinskim kartama restorana i barova koji drže do birane ponude, širom svijeta.