Vinifikacija i dozrijevanje: ručna berba u kašete sredinom rujna. Fermentacija teče paralelno s maceracijom u inox vinifikatoru 7 dana u kontroliranim uvjetima pri temperaturi 20-22°c uz malolaktičnu fermentaciju. Nakon fermentacije vino se školuje po ‘sur lie’ metodi 4 mjeseca u inox tanku. Nakon punjena mjesec dana smiruje se u boci prije izlaska na tržište.
ZA 6 I VIŠE BOCA (5% POPUSTA)
Medea, Merlot
7.85 €
Pakiranje | |
---|---|
Gastro preporuka | |
Porijeklo | |
Proizvođač | |
Regija | |
Slador | |
Sorta | |
Temperatura posluživanja | |
Vrsta |
Cijena po litri [0.75]:
10.47 €
Na zalihi
Opis
Povezani proizvodi
Henri Bourgeois, D’Antan (Silex) Sancerre
48.50 €
POPUST
Ušteda: 0.00 €
Ušteda: 0.00 €
Regularna cijena: 0.00 €
Antinori, Badia a Passignano Gran Selezione
47.40 € – 103.00 €
POPUST
Ušteda: 0.00 €
Ušteda: 0.00 €
Regularna cijena: 0.00 €