Mayer am Pfarrplatz je važno bečko ime i gotovo jedna od bečkih hedonističkih institucija. Mayer am Pf. posjeduje dva vrlo dobro do visoko kotirajuća restorana/tradicionalne gostionice u Beču (Heuriger Mayer am Pfarrplatz te Pfarrwirt), zatim mali ugostiteljski objekt u vinogradima na glasovitom Nussbergu s pogledom na Beč (Rotes Haus am Nussberg) i vinariju – proizvodnju vina, Weingut Mayer am Pfarrplatz.
Druga fermentacija se odvija u čeličnim spremnicima s 9-mjesečnim kontaktom s kvascima uz doseage od 10 grama. Nježno bilje na nosu, suptilno, pikantno voće podsjeća na grejpfrut i začinsko bilje. Dobro integrirana svježina s finom strukturom mjehurića.
Posebno dobar kao aperitiv, za događanja ili uz doručak uz pjenušce.
Alk: 12% vol., slador: 10 g/lit, kiselina: 6 g/lit.