Grožđe: 100% albarino iz svjetski najpoznatije i najcjenjenije regije za ovo grođže – Rias Baixas u španjolskoj Galiciji. Galicija ima visoku reputaciju zbog svoje gastronomije a vina iz ove sorte uživaju poseban ugled i popularnost među vinskim zaljubljenicima i profesionalcima poput sommeliera. Vina bazirana na albarinu odlikuje naglašena svježina, zahvaljujući živahnim kiselinama i mineralnosti.
Tlo u vinogradu pješčano i granitno, dolina Valle do Salnes. Brano ručno u male posude do 15 kg. Dio vino je fermentiran u bačvama od 500 ili 600 litara a dio je odležavan u čeličnim tankovima na talogu uz kontroliranu temperaturu kroz otprilike 4 mjeseca. Rezultat je vino s dobrom strukturom,
dobrim tijelom i volumenom u ustima što odražava karakter ovog, za Galiciju mitskog grožđa. Izvanredna voćnost, medne note, mineralnost.
Ovo vino složiti će se sa širokim spektrom jela uz koja se obično poseže za bijelim, suhim vinima a posebno dobro uz riblja jela, plodove mora, bijela mesa, povrće na žaru, rižu, salate…