Cuvee: Garnacha (grenache), Cariñena (carignan), Syrah & Cabernet-Sauvignon
Ručno ubrano grožđe, skupljeno u košare od 16 kg, odvojeno je fermentirano u malim otvorenim bačvama od nehrđajućeg čelika od 15 i 30 Hl s 1-2 prepumpavanja dnevno, a jedan dio u bačvama od francuskog hrasta od 500 L s 2 probijanja dnevno. Svaka je sorta odležala zasebno u bačvama od francuskog hrasta kapaciteta 600, 300 i 225 l 12 mjeseci i na kraju sljubljena.
Vino ima note sladića i komorača, tipične za ovo područje, dajući izrazito mediteranski profil, te pokazuje koncentraciju, zrelost, uravnoteženost uz svježinu. Polirani završetak je postojan i dugotrajan s elegantnim taninima.
This wine is recommended to share with medium and long cured cheeses, pasta bakes, spicy sausage dishes, grilled steaks, roast chicken and roast duck, braised beef and wintry casseroles.