Gin Marconi rezultat je duge tradicije u destiliranju i inovativnog kapaciteta obitelji Poli, koja destilira u zanatskoj destilaciji od 1898. u Schiavonu, blizu Bassano del Grappa, u srcu Veneta.
Gin Marconi je talijanski gin, koji je Jacopo Poli vješto destilirao u malim serijama s Crysopea, svojim vlastitim vakuumskim “bain-marie” destilatorom: jedinstvena metoda destilacije koja omogućuje dobivanje intenzivnih mirisa, čistog okusa i dugotrajne aromatične postojanosti.
Sirovina: bobice kleke, kore ružičastog grejpa, limuna, gorke naranče i slatke naranče, sjemenke kardamoma i korijandera
Metoda proizvodnje: zanatska destilacija s Crysopea, vakuumska bain-marie destilacija
Njegova raskošna aroma podsjeća na košaricu agruma na bazi egzotičnih začina. Posluživanje: u čaši preko leda ili u klasičnim koktelima.