Od 2019. Domaine Brunely ima certifikat HVE Haute Valeur Environnementale III.
Naš pristup: zauzmite globalni pogled na cjelokupnu operaciju očuvanja bioraznolikosti i ekosustava.
Naša predanost: otkriti kvalitetu našeg terroira izraženu u našim vinima kroz finoću i čistoću voća (grožđa), dok proizvodimo u skladu s prirodom, za održivu i odgovornu poljoprivredu.
50 % Grenache – 30 % Syrah – 15% Carignan – 5 % Cinsault
Ručna i strojna berba. Potpuno uklanjanje peteljki prije vinifikacije. Maceracija 15 do 20 dana na kontroliranim temperaturama od 24° do 28°. Niskotlačno pneumatsko prešanje (manje od 1 bara). Odležano od 10 do 12 mjeseca u betonskim spremnicima, dodatno odležavanje u boci 2 do 3 mjeseci prije stavljanja na tržište. Lijepe arome zrelog crvenog voća sa šumovitog terroira Massif d’Uchaux
- Gold Medal – Concours des Vins d’Orange