Cuvee: Merlot 60 %, Cabernet sauvignon 20 %, Teran 10% i Borgonja 10 %
100 % hrastove drvene bačvice od 225 – 1000 litara u trajanju od 24 mjeseci, 6 mjeseci u inox-u a potom 12 – 14 mjeseci u boci.
Duboke je i izrazito tamno rubin crvene boje sa ljubičastim odsjajem, elegantno isprepletenih svježim voćnih mirisima višnje, ribiza, borovnice, te džemasto voćnim poput džema od šljive i likera od višnje . Miris dugotrajan i slojevit, prepun šumskih plodova, istančanom notom začinskog bilja i mirisa crnog papra. Ukomponirana taničnost i svježina potiču bogatstvo okusa u ustima, zaokruženost, punoća, toplina i mekoća.
Vinar preporučuje: uz sve vrste bifteka i ostala sočna crvena mesa, razne tagliate, mesne peke, divljač u pikantnim umacima, zreli sirevi, i tamne čokolade sa cimetom!!!