Specijalitet CHOYA proizvodnje, tradicionalni japanski liker Umeshu ali ovdje u posebnoj verziji s doprinosom Sisho biljke. Alkohol 17 vol%
Liker spravljen dugotrajnim maceriranjem premium Nanko ume plodova u destilatu uz dodatak infuzije crvene Shisho biljke (pernilla)
Ovaj poseban liker napravljen od 100% vrhunskog japanskog Nanko umea iz poznate ume regije zvane Kishu. Ovaj Umeshu napravljen je s posebnom pažnjom i ljubavlju.
Shiso daje osebujnu aromu i okus, jedinstvene biljne arome.
Dozrijevano s plodovima biranih Nanko ume voća 2-3 godine bez prisustva zraka i svjetlosti.
Varijacije posluživanja: dobro rashlađen u rashlađenu čašu ili preko kocki leda, u pjenušcu, u toniku, soda vodom, u koktelima.
U hladnim mjesecima poslužuje se i na sobnoj temperaturi pa čak i pomiješan s toplom vodom.
U svakoj boci se nalaze ume voće koje se može pojesti uz uživanje u ovom jedinstvenom likeru.