LA CAPELLA (kapelica na katalonskom) je dobila ime po staroj lozi Cabernet Sauvignona posađenoj u Can Basu prije više od dvadeset godina. Ova se loza prostire oko srednjovjekovne kapelice San Juan Salerm, po kojoj je i dobila ime.
La Capella je vino gustog, srednjeg ruha, svijetle boje trešnje sa zlatnim i odsjajima nara i plavičastim odsjajem koja dolazi iz kožice grožđa Syrah. Na nosu dominiraju voćne arome; ispunjen žestinom svježe ubranog Caberneta i Syraha, otkriva i spektar aroma satkanu od vanilije, kave, začina i cedra.
U okusu se nazire ravnoteža okusa, delikatnosti i snage, a sve obavijeno baršunastom teksturom.
La Capella je skladno vino, dugog završetka… Syrah 70%, Cabernet Sauvignon 30%
Can Bas je mjesto gdje se vinova loza uzgaja više od dvije tisuće godina; naselje naseljeno od davnina; kuća predaka stvorena od stare seoske kuće; područje poljoprivredne proizvodnje posvećeno bez prekida vinogradarstvu.
Can Bas je vinarija u kojoj se proizvodi jedinstvena vina od vinove loze uzgojene na vlastitom imanju, što je pravi uspjeh s obzirom na to da je ovo imanje vinarija od samog početka.
Can Bas je imanje, komad zemlje, povijest, kulturno središte, rezultat snova, truda, znanja, iskustva i napornog rada. To je referentna točka u geografskoj regiji Penedès, a također je mjesto od interesa za turizam i vinski turizam.