Domaine Bruno Dangin – vrhunska pjenušava vina na samoj granici Burgundije i Champagne! Cote des Bars!
Područje koje je do 1919. isporučivalo grožđe za šampanjce. Iznimno povoljan odnos cijene i kvalitete. Pjenušava vina rađena klasičnom metodom vrenja u boci (šampanjskom metodom) koja vrijedi probati svakom ljubitelju ozbiljnih pjenušaca.
S ciljem traženja izvrsnosti i posjedovanja potrebne reaktivnosti koju zahtijeva ORGANSKO imanje, Bruno Dangin smjestio se na 5 hektara u gradu Molesme i 0,20 hektara u Celles-sur-Ource, u vinogradarskoj šumi. Zalaže se za poštovanje okoliša i ekspresiju terroira.
Doista, budući da ima 5 djece i već 16 unučadi, želi iza sebe ostaviti čisto i beskompromisno nasljeđe. Stoga se bavi vinogradarstvom koje uzima u obzir krhkosti naše zajedničke baštine (prirodni resursi i okoliši, životinjske i biljne vrste, biološka raznolikost i ravnoteža).
Rezultat je sažeta, ali sveobuhvatna ponuda vina koja će oduševiti sve ljubitelje vrhunskog vina.
Kompleksno i ukusno vino, pjenušac. Kompleksnost tla nalazi se u arhitekturi Crémant de Bourgogne iz Châtillona: suptilnost, dubina i mnoštvo aroma. Ovaj pjenušac igra na kartu finoće i kremoznosti nepca uz vrlo atraktivan omjer kvalitete i cijene.