VAŽNA MAPOMENA ZA LJETNE MJESECE: Zbog povišenih temperatura NIJE MOGUĆE SLANJE čokolada na adrese izvan Zagreba sve do jeseni, odnosno snižavanja temperatura. Adrese u Zagrebu dostavljamo sami pa je isporuka moguća ali nas za narudžbe kontaktirajte emailom kako bi Vam poslali ponudu. Nadamo se da ćemo i tijekom ljeta zadržati što bolji izbor čokolada u našim vinotekama ali puni asortiman očekujte tek od jeseni kada se vraća sezona čokolade u ovom dijelu svijeta.
Amatller je povijesna barcelonska čokolaterija, s tradicijom koja seže čak u 1797. godinu.
U čokoladnoj industriji, Madagaskar je poznat kao krunski dragulj uzgoja kakaa. Poznat je po proizvodnji intenzivno voćnog kakaa nježnih okusa. Glavno područje uzgoja je regija Sambirano doline. Kakao je savršeno pečen kako bi se što više poštivali njegovi izvorni okusi i arome. Minimalno je konširan kako bi se postigla baršunasta tekstura. Ističe se kiselost ove sorte kakaa. Ima svijetle limunske note i pikantan završetak.
Sastojci: kakaova masa i maslac, šećer, emulgator- soja lecitin, vanilija.
Kakao dijelovi u čokoladi: 74% minimalno.
Može sadržavati mlijeko, orašaste plodove i soju u tragovima.
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: 581kcal/2412kJ, masti 43g- od toga zasićene 27g
Ugljikohidrati 36g – od toga šećer 26 g, protein 9 g, sol 0,05 g