VAŽNA MAPOMENA ZA LJETNE MJESECE: Zbog povišenih temperatura NIJE MOGUĆE SLANJE čokolada na adrese izvan Zagreba sve do jeseni, odnosno snižavanja temperatura. Adrese u Zagrebu dostavljamo sami pa je isporuka moguća. Nadamo se da ćemo i tijekom ljeta zadržati što bolji izbor čokolada u našim vinotekama ali puni asortiman očekujte tek od jeseni kada se vraća sezona čokolade u ovom dijelu svijeta.
Amatller je povijesna barcelonska čokolaterija, s tradicijom koja seže čak u 1797. godinu.
Proizvodena s 50% odjelom kakaoa iz Gane, slijedeći posebnu metodu selekcije i prženja što rezultira vrlo uravnoteženom gorko-slatkom čokoladom u pozadini s notama duhana i kave.
Kakaovi dijelovi u čokoladi: 50% minimalno
Sastojci: kakaova masa i maslac, šećer, emulgator (sojin lecitin) i arome (vanilija).
Može sadržavati mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: 537kcal/2244kJ, masti 32g- od toga zasićene 22g
Ugljikohidrati 53 g – od toga šečer 51 g, protein 7 g, sol 0,4 g